logo

Закарпатське Різдво

В ціну ВХОДИТЬ: Свята вечеря, проїзд, проживання, вечеря (1 день), сніданок (2 і 3 день), екскурсії, страхування.

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Мукачево (екскурсія замком і обід) – Берегово (купання в термальному басейні та дегустація вин) – Берегівський р-н. (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:30).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Берегівський р-н. (повернення в садиби, Свята Вечеря, колядування).
3 день: сніданок і виїзд (08:00) – Хустський р-н. (дегустація сиру) – Іза (купляння виробів із лози та огляд оленячої ферми) – Міжгір’я (підйом на канатно-крісельній дорозі та обід) – Келечин (дегустація води) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:00).

05.01.2020 – +

Тривалість:
3 дні / 2 ночі        Ціна – 2,450 грн.
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання (дві ночі), Свята вечеря (12 страв, вертеп), вечеря в 1-й день, сніданок на 2-й і 3-й день, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в туристичних об’єктах та обіди.

Знижки для дітей:
– Дітям до 3 років, при супроводі 2-х дорослих, без окремого місця в автобусі та при проживанні – безкоштовно;
– Дітям до 3 років, при супроводі 2-х дорослих, з окремим місцем в автобусі, без окремого місця при проживанні, знижка від загальної вартості туру – 650 грн;
– Дітям до 3 років, при супроводі 2-х дорослих, без окремого місця в автобусі, з окремим місцем при проживанні, знижка від загальної вартості туру – 850 грн;
– Дітям від 3 до 12 років, знижка від загальної вартості туру – 300 грн.

Вартість вхідних квитків:
– палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський – 20 грн., школярі – 15 грн.;- Мукачівський замок: дорослі – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
– новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові: загальний, студенти – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти від 120 до 150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн..
– дегустація вин: 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.;
– відвідання культового ресторану “Деца у нотаря” – 5 грн.;
– Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) – 50 грн., студенти – 40 грн., учні – 20 грн.;
– термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн., діти зростом до 150 см. – 125 грн., діти зростом до 110 см. – безкоштовно;
– дегустація трьох сортів сиру з вином: загальний та студенти – 65 грн., учні – 35 грн.;
– оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський – 30 грн., школярі – 20 грн.;
– підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Маковиця (в обидві сторони): загальний – 80 грн., діти до 12 років – 60 грн.;
– водоспад Шипіт: загальний, пенсійний, студентський – 10 грн., учні – 5 грн.

Проживання: відбувається в затишних садибах зеленого туризму Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на коридорі (з розрахунком на 2-3 кімнати).

Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – відбувається у ресторанах міста Мукачево та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 95 грн.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, торгоня із сперкельтом, солодощі, вино/палинка, компот.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай.
Обід в 2-й день – відбувається в ресторані міста Ужгород, вартість – 110 грн.
Вечеря у 2-й день – відбувається в садибах і складається із традиційних 12 пісних страв: кутя, пісні голубці з кукурудзяною крупою та грибами, суп “капосташ посуй” (квасоля, кисла капуста), риба смажена, товчена картопля з часником і олією, огірки, квашена капуста, салат з моркви, узвар, …
Різдвяний сніданок у 3-й день – відбувається у садибах та складається з традиційних закарпатських страв: домашні відбивні курячі, котлети закарпатські, різдвяний салат, вино, хліб, чай/кава.
Обід в 3-й день – відбувається у Міжгір’ї в ресторані “Колиба” і складається зі страв місцевої кухні: салат овочевий, юшка з білих грибів, картопляне п’юре та м’ясо по-полонинськи, хліб, чай з трав. Вартість 110 грн.


↓